VRAAG MAAR AAN SUS GOUDSMEDEN

Vraag maar aan Sus Goudsmeden

We zijn er om je te helpen, jouw mooiste momenten nog een beetje mooier te maken. We sneppen heel goed dat je vragen hebt. Misschien vind je sommige antwoorden hieronder al. Maar zo niet, bel dan gerust even met 030 737 1062 of plan een afspraak in via de website.

Eigenlijk vinden we dit de allerleukste vraag. En daarom staat ie ook bovenaan. Als je in het geheim een ring of ander sieraad voor iemand wilt kopen, houd je dat misschien graag geheim. Daarom kunnen we in overleg mailen met een zelfverzonnen titel zodat ons mailcontact onopgemerkt blijft.

De makkelijkste oplossing? Neem de vinger waar de ring aan moet met je mee naar de winkel. In praktijk werkt het natuurlijk niet zo maar dan weten we wel zeker dat de maat goed is.

Als dit niet haalbaar is, of als het verrassingselement van de ring hiermee in gevaar komt, dan zijn er andere opties die bij benadering iets kunnen vertellen over de juiste ringmaat. Wacht tot je partner of vriend(in) niet in de buurt is en meet de doorsnede van een ring die hij/zij graag draagt. Dit kun je doen door de binnenmaat van de ring in millimeters op te meten of deze op de zogenaamde App Ringsizer te leggen. Houdt er wel rekening mee om welke vinger de ring die je op meet gedragen wordt. Een ring voor een middelvinger heeft natuurlijk een hele andere maat dan een ringvingerring en ook tussen dezelfde vinger van de linker en rechterhand kan verschil zitten.

Mocht de maat toch niet helemaal goed zijn dan kunnen we de ring 1 keer kosteloos op maat maken.

Jazeker! We hebben een uitgebreide collectie trouwringen, verlovingsringen en andere sieraden waar je uit kunt kiezen. In de meeste gevallen wordt een combinatie gekozen van meerdere stijlen en toevoegingen, zodat het sieraad echt uniek is.

We denken graag mee over jouw droom sieraad, het moet natuurlijk wel van jou voelen. Toch hebben we ook onze eigen stijl in de loop der jaren ontwikkeld en moet het sieraad dat we voor je gaan maken wel aansluiten bij deze stijl.

Kom gewoon eens kijken naar wat we hebben en maken, en neem eventueel een voorbeeld mee van wat je wil. Dan bekijken we samen of het bij elkaar past.

Zeker! Maar het blijft wel handwerk. Bovendien werken we met natuurlijke materialen. Elk onderdeel heeft eigen karakteristieken en kan dus iets verschillen van een ander deel of exemplaar. Ook om die reden is elk sieraad uniek.

Zeker weten. Diamant is het hardste materiaal dat er is en is dus heel duurzaam. Deze edelsteen gaat een leven lang mee en wordt daarom dus vaak voor verlovingsringen of trouwringen gebruikt.

Het klinkt logisch dat een brede ring langer meegaat dan een smalle ring. Dit is ook zo maar dit heeft ook te maken met bijv de materiaalkeuze, wie je bent, wat je doet en hoe je het sieraad draagt.

Het verschil tussen een goudsmid en een juwelier is dat wij jouw ring persoonlijk maken. Bij de juwelier kies je een bestaande ring uit de collectie. Wil je dus echt een uniek sieraad, kom dan gewoon eens langs in ons atelier.

Ja… en nee. We verkopen exclusieve, handgemaakte sieraden op maat en het is dus erg afhankelijk welk sieraad je kiest, in welk materiaal je dit wilt en of hier stenen/diamanten aan toegevoegd moeten worden. Op onze site kun je zien dat de prijzen erg uiteen kunnen lopen. Mocht je een bepaald budget in gedachten hebben, dan kun je altijd even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Goeie! Natuurlijk is het lastig aangeven wat je echt mooi vindt, jij twijfelt waarschijnlijk net zo als alle anderen. Maar we hebben geleerd dat de ogen meer zeggen dan de mond. Als jouw ogen net zo schitteren als onze sieraden, dan zit het altijd goed.

Ja, dat kan! We hebben een uitgebreide collectie diamanten en edelstenen in huis waar uit gekozen kan worden. Wanneer hier de juiste steen niet tussen zit dan kunnen we een zogenaamde zichtzending opvragen. Zo kun je specifiek jouw diamant/edelsteen uitzoeken.

Hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn.

Ja, dit is zeker iets wat we doen. Ook hierbij zijn we van mening dat het sieraad in eerste instantie bij jou moet passen en denken we natuurlijk graag met je mee.

Wanneer het over een as-sieraad gaat gaan we nadat we de basis hebben ontworpen op zoek naar waar we wat as kunnen toevoegen. Hier vinden we altijd een mooi plekje voor.

Nee, we hebben geen reparatieservice. Bij schade bij een van onze eigen producten kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Natuurlijk maken we die ook. In het verleden hebben we hier al super mooie exemplaren voor gemaakt en ook met jullie gaan we graag aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken dus kom gerust langs in het atelier van Sus Goudsmeden.

Ja, een goudsmid maakt sieraden in zowel goud als in zilver en ook een combinatie tussen deze twee metalen is mogelijk.

Bij SUS Goudsmeden denken we nou eenmaal vaak in ringen. Maar ook voor armbanden, kettingen en oorbellen ben je bij ons aan het juiste adres.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan even contact met je ons op dan helpen we je graag!